Ontdek de ultieme vrijheid van reizen met een camper

En laat Autogarage Ooij u helpen bij onderhoud en reparatie van uw voertuig. U kunt bij ons terecht voor uitstekende camperservice en professioneel advies. Autogarage Ooij is aangesloten bij AutoCrew, dit betekent dat wij campers van ieder merk in onderhoud nemen.

De specialist voor uw camper

Onze ervaren en gekwalificeerde monteurs staat klaar om uw te helpen met elk aspect van het onderhoud en de reparatie van uw camper. Van reguliere controles en reparaties tot complexere werkzaamheden, zoals het vervangen van de distributieriem, onze experts zorgen ervoor dat uw camper in topconditie blijft. We maken gebruik van geavanceerde apparatuur en hoogwaardige onderdelen om ervoor te zorgen dat uw voertuig veilig en betrouwbaar blijft.

Vakantiebeurt voor uw camper

Om ervoor te zorgen dat uw camper in topconditie blijft, ook tijdens de vakantieperiode, is regelmatig onderhoud essentieel. Daarom kunnen wij een vakantiebeurt voor u uitvoeren vanaf € 249,-. Tijdens een vakantiebeurt controleren wij onder andere:

- Remmen en banden
- Motor en aandrijflijn
- Verlichting en elektrische systemen
- Brandstofsysteem
- Koel- en verwarmingssysteem

Onze vakantiebeurt is inclusief het vervangen van de olie en oliefilter. Daarnaast krijg u nu ook nog eens 10% korting op airco service.

Bent u op zoek naar betrouwbare professionele camperservice in de buurt? Maak dan vandaag nog een afspraak bij Autogarage Ooij. Dan zorgen wij ervoor dat uw camper in topconditie blijft.

Plan uw camperservice.

Volg ons ook via social media

Autogarage Ooij

Openingstijden

  • Maandag: 08:00 - 18:00

  • Dinsdag: 08:00 - 18:00

  • Woensdag: 08:00 - 18:00

  • Donderdag: 08:00 - 18:00

  • Vrijdag: 08:00 - 18:00

  • Zaterdag: 08:30 - 14:00

  • Zondag: Gesloten

© 2023 Autogarage Ooij - KvK: 87648644 - Privacy verklaring