Onderhoud en reparatie

Uitlijnen

Laat u auto bij ons uitlijnen.

Trekt u voertuig naar één kant? Trekt uw voertuig tijdens het rijden? Moet u continu corrigeren om uw auto rechtuit te laten rijden? Laat dan uw auto bij ons uitlijnen. Autogarage Ooij beschikt over de juiste apparatuur om de auto voor u uit te lijnen.

Uitlijnen is een belangrijk onderdeel van preventief onderhoud. Een auto kan al uitlijning nodig hebben nadat u een stoeprand heeft geraakt of een kuil in het wegdek niet meer kon ontwijken. Uitlijnen is millimeterwerk en gebeurt door correcties uit te voeren van enkele millimeters aan de ophanging van uw auto. Het kan u aanzienlijke kostenbesparing opleveren.

Minder bandenslijtage

De kosten van het uitlijnen haalt u er met gemak weer uit, omdat de banden van uw auto zo optimaal mogelijk sluiten. Naast een verminderde bandenslijtage levert een uitgelijnde auto voor u nog meer voordelen op, zoals:

Door een volledige vierwielmeting worden alle wielen in lijn gezet. In combinatie met de juiste bandenspanning resulteert dit in een minimale rolweerstand. Hoe lager de rolweerstand des te meer brandstof u bespaart!

Wanneer de auto wordt uitgelijnd, wordt daarbij ook het onderstel gecontroleerd. Zo worden versleten onderdelen snel ontdekt en kunt u onverwachte grote reparaties voorkomen.

Een uitgelijnde auto zorgt voor meer rijcomfort. Door het volledig uitlijnen van een auto worden veel rijeigenschappen verbeterd. U kunt zonder moeite uw aandacht op de weg houden.

Twijfelt u of uw auto uitgelijnd moet worden? Dan kunnen wij een uitlijncontrole voor u uitvoeren of de uitlijning ook echt nodig is.

Heeft u vragen stel deze gerust

Volg ons ook via social media

Autogarage Ooij

Openingstijden

  • Maandag: 08:00 - 18:00

  • Dinsdag: 08:00 - 18:00

  • Woensdag: 08:00 - 18:00

  • Donderdag: 08:00 - 18:00

  • Vrijdag: 08:00 - 18:00

  • Zaterdag: 08:30 - 14:00

  • Zondag: Gesloten

© 2023 Autogarage Ooij - KvK: 87648644 - Privacy verklaring